O să fie un post super scurt, cam tot așa de complicat cât a fost să fac ficățeii :D. Mi-au trebuit fix 45 de minute cu tot cu spălat, tocat și stat la cuptor. Am avut o casoletă cu ficăței de pasăre, pe care i-am spălat și i-am curățat de diversele surplusuri. I-am scurs bine de apă și i-am pus într-un vas termorezistent uns cu puțin ulei de măsline. Peste am pus o legătură de ceapă verde tocată mărunt și vreo 4 căței de usuroi tot așa mărunțiți, am presărat sare, piper, le-am amestecat și am mai turnat un pahar cu vin roșu sec. Am acoperit vasul și l-am dat la cuptorul preîncălzit cam vreo jumătate de oră. Am scos capacul și am mai lăsat vasul în cuptor vreo 5 minute. Am păpat bunătatea cu mămăliguță. Și atât!
Poftă bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu