V-am spus că momentan sunt indisponibilă din punct de vedere tehnic și încă mai durează. Se pare că durerea mea lombară se încăpățânează să mă streseze și recordul meu personal la stat în picioare nu depășește în ultima vreme pragul de 10 minute și asta cu strâns din dinți sau cu pauză de stat și odihnit, așa că a trebuit să găsesc ceva super rapid de făcut de mâncare astfel încât să nu mă forțez prea tare și să reușesc să nu mor de foame :)) . Așa a ieșit salata asta, rapidă, hrănitoare și colorată :D. Mie mi-a plăcut, am mâncat-o cu felii de pâinică din aceea uscată (Wasa) și am pus așa:
- 1 conservă de ton bucată întreagă în suc propriu, scursă
- 1 conservă 4 feluri de fasole (Maxim) - pe care am scurs-o și am clătit-o, apoi am scurs-o iar bine
- 1 legătură pătrunjel, frunze tocate
- 1 ardei iute roșu fără semințe, tocat
- 1 ardei gras verde tăiat fâșii subțiri
- 1/2 conservă mică porumb fiert scurs bine
- 1 ceapă roșie mică tocată solzi
- 2 fileuri de anșoa tocate
- 1 mână măsline negre
- 2 linguri ulei de măsline
- zeama de la 1 lămâie
- 1/2 linguriță sare
- piper măcinat după gust
Se amestecă ingredientele, se lasă vreo jumătate de oră să se așeze toate aromele, dacă nu muriți deja de foame. Și se mănâncă. Cu furculița. Sau cu lingura. Cu ce aveți la îndemână în ultimă instanță :P.
Poftă bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu