Pentru că cel mai des la masa de prânz mănânc un fel cu carne sau pește, vreau și o salată de crudități, iar salata de varză este una dintre preferatele mele. Una dintre variantele de salată de varză pe care o fac eu v-am descris-o aici. Aceasta este o altă variantă, la fel de gustoasă și rapid de preparat.
Am tăiat fin 100g varză albă și 100g varză roșie, am adăugat 1/2 linguriță sare de mare și le-am amestecat bine. Am mai pus 1/2 linguriță cimbru (uscat am avut eu, dacă aveți proaspăt folosiți-l cu încredere), 1/2 legătură mărar proaspăt tocat mărunt, 1 linguriță ulei de măsline și zeama de la jumătate de lămâie. Le-am amestecat bine, bine pe toate și le-am lăsat cam 15 minute înainte s-o mănânc. De data asta am mâncat-o cu o porție din delicioasa friptură de pui a mamei.
Poftă bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu