Îmi era foame și era aproape ora prânzului, așa că am deschis larg frigiderul și m-am uitat să văd ce pot încropi rapid. Luasem ieri niște antricot de vită cu gândul să-l fac tot ieri, dar m-am tot mocăit prin casă cu alte treburi diverse și n-am mai avut când. Așa că am luat frumușel bucățile de antricot și le-am spălat, le-am uscat cu prosoape de hârtie și le-am dat printr-un amestec de condimente format din: 1 lingură condimente pentru carne de vită (eu am un amestec arăbesc, cred că găsiți ceva asemănător la raionul de condimente și la noi în magazine), 1 linguriță boia de ardei iute, 1 linguriță boia de ardei dulce și bonus am mai pus și 2 chilli pisați :D. Am pus bucățile de carne astfel asezonate pe grill-ul încins și le-am lăsat pe fiecare parte câte 6 minute. Apoi am dat la o parte de pe foc și le-am acoperit, să se așeze sucul din carne, cam vreun sfert de oră, timp în care am făcut o salată din salată verde, roșii, castraveți, zeamă de lămâie, sare, piper cu lămâie și o idee de ulei aromat cu rozmarin (producție proprie :P). Am pus pe farfurie salata, bucățile de carne și peste carne am pus puțin unt aromat cu tarhon. Și am mâncat!
Poftă bună!
arata excelent
RăspundețiȘtergeresi la cum povestiti parca se fac singure si instantaneu
:) Nu se fac singure si nici n-as vrea, unde ar mai fi distractia? ;)
RăspundețiȘtergere