Le-am făcut în 2 mărimi:l și xl. De ce? Pentru că am vrut să văd cum se comportă ca și consistență. Și indiferent de mărime, la fel de bune sunt și ciocolatoase :). Pentru că le-am făcut în tranșe am putut observa și cum se comportă ținute la rece o perioadă mai scurtă sau mai lungă. Și la fel de bune mi s-au părut în ambele situații. Poate ușor mai așezate aromele la cele care au stat mai mult la frigider, dar asta e doar opinia mea.
Am amestecat într-un bol:
- 1 cană cu făină integrală,
- 1 cană făină albă,
- 1/2 cană făină de ovăz,
- 1 şi 1/4 linguriță bicarbonat de sodiu,
- 1/2 linguriță sare
- 1/4 cană cacao.
- 1 ou mare
- 1/2 cană ulei din sâmburi de struguri,
- 1/2 cană miere,
- 1/2 cană zahăr muscovado light,
- 2 lingurițe esență de vanilie,
- 4 linguri apă.
- 1 cană cu migdale rumenite în cuptor
- 150g ciocolată neagră (74%cacao) tocate grosier.
Au ieșit o nebunie, ciocolică din plin, bune cu lapte sau cafea sau lapte cu cafea, după preferință. Dacă vă plac mai crocante, le puteți lăsa încă vreo 2-3 minute în cuptor după ce ați închis focul, însă aveți grijă să nu se ardă tare pe fund. Ce să vă mai spun?
Poftă bună!
Fursecurile l |
xl |
Mai de aproape un fursec xl |
Asta e metoda inventivă pe care am hotărât să o aplic, având în vedere că n-am suport pentru rețete. Și e super fain, nu? :)) |
Comentarii
Trimiteți un comentariu