De unde și până unde? Pentru că simțeam nevoia de ceva vegetal, ceva suficient de rapid și totodată hrănitor. Și uite așa a ieșit salata mea. Am fiert la aburi o pungă de conopidă congelată și una de brocoli (puteți folosi și proaspete -eu pe astea le aveam în congelator- și le puteți fie fierbe normal în apă cu sare, fie tot așa, ca mine, să le faceți la aburi), le-am amestecat cu două mâini zdravene de nuci crude, o mână de semințe de pin, o lingură cu semințe de chia. Am făcut un sos din zeama de la o jumătate de lămâie, 3 linguri cu ulei de măsline, o linguriță cu miere, sare, piper, coriandru măcinat (părerea mea e să puneți după gust, eu am pus aproximativ 1/4 de linguriță din fiecare) și l-am turnat peste amestecul meu de legume, nuci și semințe. Nu e bună, e super bună!
Poftă bună!
Super pofta buna!!
RăspundețiȘtergere:) Astăzi am mai „îmbunătățit-o” (de parcă mai era nevoie :P) și cu o răzătură de brânzică de oaie și a fost, evident super bună!
Ștergere