Aceeași problemă existențială, ca după fiecare Paște: ce facem cu ouăle roșii rămase? Ce putem, ce vrem, ce ni se cere (dacă ne cere cineva ceva), la mica sau marea inspirație. Acum mie mi-a cășunat să fac sandwich-uri pentru micul dejun și am folosit și ce mai aveam prin frigider pe lângă. Am prăjit niște felii de pâine integrală (4 la număr, fix pentru 2 sandwich-uri). Am luat 6 ouă de prepeliță (am înroșit și câteva din ele, pe lângă cele de găină), le-am curățat și le-am amestecat cu 2 lingurițe dintr-o pastă obținută din avocado pasat cu usturoi, puțin ulei de măsline și zeamă de la o limetă, amestecată apoi cu o linguriță generoasă de smântână, puțină sare și piper negru proaspăt măcinat. Pe o felie de pâine am pus o frunză de salată, spălată și uscată de excesul de apă, amestec de ouă, acoperit cu altă felie de pâine și ăsta a fost primul sandwich. Tot așa l-am făcut și pe al doilea și micul dejun a fost gata.
Poftă bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu