Fără povești sau alte mărturisiri, în afară de faptul că ardeii copți i-am primit cadou de la mătușa proprie și personală, felul ăsta e super sățios, îl poți lua și la pachet, merge și călduț și mai rece, se face repede.
Am pus apă fierbinte cât să acopere cam 1/2 cană de cuscus, am acoperit și am lăsat vreo 10 minute să se absoarbă apa. Am afânat cuscus-ul cu o furculiță, am adăugat 3 ardei copți curățați de semințe, cotor și tăiați fâșii, o mână de frunze de mentă proaspătă tocate și jumătate de cană telemea de capră fărâmițată. Am amestecat 1 lingură cu ulei de măsline (eu am folosit din cel aromat cu ardei iute) cu 3 linguri de zeamă lăsată de ardeii copți, 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper negru proaspăt măcinat, 1 lingură sos de rodii (merge și zeamă de lămâie, dar eu aș pune mai puțin), 3 căței de usturoi tocați foarte mărunt și am turnat peste, am amestecat, am mai fărâmițat o bucată de telemea și asta a fost. Am mâncat tot, evident!
Poftă bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu