Cu mult înainte sărbătorită de mine ca protest vehement la sărbătorile adunate de pe oriunde din luna februarie, astăzi a venit și sărbătoarea „oficială” a ciocolatei. Și de ziua ciocolatei nu era să mă fac de râs prin neprezentare la datorie, așa că am prestat. La rece, căci după ziua caniculară de azi, dacă mă mai punea careva să dau drumul la cuptor îl fugăream de nu se vedea. Așadar ... 2 cutii cu cremă de brânză Philadelphia light, amestecate cu o linguriță cu extract de vanilie și o lingură cu miere, pe foc am pus să se topească o tabletă de ciocolată amăruie cu 100ml smântână dulce de frișcă. Când s-a răcit amestecul de ciocolată, l-am turnat cu o lingură în compoziția cu cremă de brânză până s-a omogenizat complet. În pahare am pus câte un rând de zmeură proaspătă, un rând cremă de ciocolată, un rând zmeură, un rând cremă, ultimul rând zmeură. Am dat la rece și acum aștept. Între timp, mi-a mai rămas o lingură de cremă, pe care am amestecat-o cu zmeură și am mâncat-o ... am lins bolul, nu glumesc. Dacă e bună? Mai întrebați?
Poftă bună!
The combination of chocolate and raspberry is one of my favorite!
RăspundețiȘtergereMine, too! :) Fruits with chocolate = love :))
Ștergere