După cum am „amenințat” când m-am apucat de făcut waffles, sfârșitul ăsta de săptămână l-am dedicat acestor dulcegării în varii combinații. Asta e una dintre ele, bună, bună și de încercat. Aluatul e bază de acesta. La care am mai adăugat sucul de la o portocală și coaja rasă, precum și o tabletă de 100g de ciocolată neagră tocată (merge și cu fulgi de ciocolată dacă aveți). Dacă vi se pare că aluatul e prea lichid, mai adăugați o lingură, două de făină. De data asta eu am amestecat făină neagră cu făină speltă. Și în plus am mai pus o linguriță cu apă de flori de portocal. Că așa mi-a venit mie :D. Deasupra am pus niște sos de portocale pe care l-am păstrat de când am făcut portocale confiate (cu siguranță nu aveți la îndemână, așa că puteți amesteca pe foc suc de portocală cu puțin zahăr până obțineți un sirop) și am mai tocat și câteva feliuțe din acestea, așa, de decor, comestibil el, că altfel nu-l puneam. Dacă n-aveți nici de unele, nici de altele, amestecați niște miere cu suc de portocale și puneți pe deasupra, sunt sigură că o să fie delicios! Yam! Yam! Yam! Mâine le împart și altora ;)
Poftă bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu