Nu stau mult să elaborez, că deja mi se face foame și mă așteaptă ficățeii cu taboulleh. Se iau ficățeii (eu am luat pentru diversificare ficăței de curcan), se curăță, se spală și se îndepărtează excesul de apă prin tamponare cu un șervet de bucătărie de hârtie, se sărează, piperează (mai puțină sare, mai generos piperul - că așa îmi place mie și în plus, pastrama pe care am folosit-o la învelit e destul de sărată, așa că am lăsat-o ușor de tot cu sărătura) se înfășoară în pastramă ardelenească (pentru că de asta am avut, merge și cu felii subțiri de bacon), se prind cu scobitori, se pun în tavă, se stropesc cu puțin ulei de măsline și vin roșu și se dau la cuptorul preîncălzit la 180 de grade C pentru 30 de minute cu aproximație (eu i-am mai întors de pe o parte pe alta să se rumenească peste tot), e bine să verificați să vedeți când s-au făcut. Mâncați-i calzi, cu o salată, eu am făcut taboulleh, mă duc să mănânc. Haidi pa!
Poftă bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu