După cum vă povesteam la minunatul tort St. Honorè, cantitatea de aluat de la gogoșele a fost mai mult decât generoasă, așa că din restul am mai făcut și niște eclere. Și din crema de vanilie mi-a mai rămas ceva, așa că, pentru diversitate, am pus în ea o linguriță cu cafea solubilă (ness), am amestecat bine și am umplut eclerele mele. Dacă vreți să faceți numai eclere, sfatul meu este să luați jumătate din compoziția de gogoșele (choux-uri) și toată compoziția de cremă de aici și să faceți ce vreți. S-ar putea să vă mai rămână din cremă, dar nu bag mâna în foc, în orice caz, nu-i bai, crema e atât de gustoasă, că o puteți mânca și goală, sau servită frumos în boluri, cu fructe și frișcă sau cum vă mai place. Întorcându-mă la eclerele mele, după cum menționam, de umplut le-am umplut cu crema de ness și pentru decor am topit niște ciocolată neagră cu cafea amestecată cu puțin lapte și am înmuiat în ea partea superioară a eclerelor. Și asta a ieșit. Bune, bune!
Poftă bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu