Hai să spun că poate dura puțin mai mult, pentru că trebuie să ciopârțiți legumele și să le mai opăriți, dar în rest, nu e mare lucru și iese un aperitiv fățos și cred că puteți da frâu liber imaginației și să folosiți și alte legume, o să mai încerc și alte compilații (și da, o să le împărtășesc, că nu-s așa de egoistă :P).
Ingrediente
- 1 dovlecel tăiat cubulețe (sau fâșii, romburi, cum vreți)
- 2 morcovi la fel cubuliți, sau cum vreți
- 1 ardei gras roșu tăiat fâșii, cuburi, iar după plăcere
- 2 cepe verzi tocate
- 400g brânză de vaci
- 200g telemea de oaie tare, tăiată cuburi
- 100g iaurt
- 3 ouă
- 25g tărâțe de psyllium
- 1 legătură de mărar
- sare, piper proaspăt măcinat după gust
- 1 linguriță rasă nucșoară măcinată
- puțin ulei de măsline pentru uns forma
- 50g cașcaval ras
Poftă bună!
Înainte de a fi băgat la cuptor |
Proaspăt scos din cuptor |
Comentarii
Trimiteți un comentariu