Rumene, crocante, fragede de ți se topesc în gură ... Ce ziceți? Ați încerca? Eu am mâncat :P Și mi-au plăcut mult de tot. Nu știu dacă din cauza faptului că n-am mai mâncat de mult timp pulpe sau chiar sunt așa de bune pe cât mi s-au părut mie. Și pentru că mai trebuie din când în când să fac câte o dedicație, pentru că îi știu pe câțiva dintre voi, cei care urmăriți nebunelile mele culinare, rețeta asta e pentru Dan Marcoci (salutare!) - sper să faci și tu și chiar te rog, spune-mi cum ți-au ieșit și dacă ți-au plăcut :)
Aveți nevoie de:
- ciocănele de pui - eu am folosit o cutie care avea 7 bucăți
- 1 lingură de miere
- 1 lingură sos de soia
- 1 lingură sos Worchester (eu am folosit din cel de la Fuchs)
- 1/2 linguriță cardamon
- 1/2 linguriță nucșoară
- 2 linguri ulei de arahide
- 1 praf de piper
Se mănâncă cu poftă, cu ce garnitură poftiți, eu cred că merg bine și cu orez și cu piure de cartofi sau orice alte legume, sau cu o salata de roșii cu mentă.
Poftă bună!
hello! merci fain pt dedicatia culinara, dar termeni precum sos Worchester ori cardamon imi sunt total straini :( de fapt , din ingrediente imi suna cunoscut doar ciocanelele de pui...totusi am numai centura alba in arta asta martiala ... cu 1 dan ;)
RăspundețiȘtergere:)) Nu-i timpul pierdut pentru perfectionare. Si pentru asta s-au inventat supermarcheturile, sa gasim in ele orice chestie cu nume dubios :P Spor la bucatarit! :)
RăspundețiȘtergere